LAGERMAX

 

AED

SUPERBRANDS

FIATA

 

_

 

NACIONALNA DISTRIBUCIJA

 

Želite li da vaša pošiljka stigne na bilo koje odredište na području Republike Hrvatske u najbržem mogućem roku, i to uz optimalne troškove? Obratite nam se s povjerenjem, jer mi zaista jamčimo "value for money", s naglaskom na kvalitetu.
Naši stručni timovi disponenata, u skladu s vašim zahtjevima, pomažu vam pri pronalaženju najpovoljnijih i najbržih načina prijevoza putem vlastite distribucijske mreže u koju je uključeno 130 voznih jedinica.

Za vas organiziramo sve oblike transporta - kombi i kamionski prijevoz za pošiljke bez težinskih ograničenja po načelu dostava od vrata do vrata u roku od 24 do 48 sati na bilo koje odredište u RH. Za prijevoz većih i specifičnih pošiljki moguć je zakup vozila, ovisno o potrebnim kapacitetima. Osiguravamo troškovno povoljan povrat robe u Zagreb iz svih mjesta u Hrvatskoj, a uz to dodatno stimuliramo naše vjerne poslovne partnere. Robu na otoke dostavljamo dva puta na tjedan, a na otoke povezane s kopnom svaki dan.

U sustavu TIMESPED za sve pošiljke jamčimo dostavu do 10, 12 i 17 sati, s time da na području grada Zagreba robu dostavljamo dvaput na dan. U sustavu LAGERMAX EXPRESS osiguravamo dostavu pošiljaka u istome danu na području grada Zagreba, te iz Zagreba za Rijeku, Zadar, Split, Slavonski Brod i Osijek.  Sve su pošiljke osigurane u našem sustavu, dok za pošiljke većih vrijednosti posredujemo u vezi s dodatnim osiguranjem.

U sustavu distribucije AED osiguravamo hitnu dostavu rezervnih dijelova za sve vrste osobnih i teretnih vozila, te radnih strojeva u roku od 24 sata od vrata do vrata. Specijalizirani smo za dnevnu i noćnu dostavu i bez prisutnosti primatelja.

- OPĆI UVJETI LAGERMAX AED CROATIA ZA OBAVLJANJE OSTALIH POŠTANSKIH USLUGA

- PRIJEVOZNA TARIFA TIMESPED

..

 

Za daljnje informacije molimo da nas kontaktirate:

telefon:           +385 1 3440 560
faks:               +385 1 3440 566

e-adresa:       distribucija@lagermax-aed.hr